Galatasaray transferde yine bombayı patlattı: 5 yıllık sözleşme imzalandı!

Galatasaray transferde yine bombayı patlattı: 5 yıllık sözleşme imzalandı!

Süper Lig’de 3 maçını da kazanan Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu hafta evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Sarı-Kırmızılı kulüpte transfer hareketliliği devam ediyor. Transfer sezonunun bitimine sayılı günler yönetim, orta saha transferi için yıldız oyuncuyla 5 yıllık anlaşmaya vardı. Ön libero ağırlıklı olmak üzere stoper ve merkez orta saha bölgelerinde oynayabilen Onyedika, Galatasaray’a gelmeyi kabul etti. Ancak bu transferde bir engel var o da oyuncunun kulübü Club Brugge.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray’ın oyuncu için kiralık+opsiyon olmak üzere 11 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Club Brugge’un isteği ise 17 milyon Euro civarlarında. Belçika ekibi ile görüşmelerini devam ettiren yönetim, oyuncunun transferi konusunda şartları zorluyor. Teklif kabul edildiği takdirde oyuncunun 5 senelik bir sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

OYUNCU G.SARAY’A GELMEK İSTİYOR

Tavolieri’nin haberinde oyuncu için yapılan teklifi Club Brugge’nin önce reddettiği ancak Nijeryalı yıldızın bunun üzerine kulübe yaptığı baskılar sonucunda Galatasaray’a imza atacağı ifade ediliyor. Club Brugge ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Onyedika’nın piyasa değeri ise 10 milyon euro. Genç yıldız, bu sezon ligde 5 maçta forma giydi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih Terim, Benfica’ya mı gidiyor?